In Hotel

2 Szobatípus kiválasztása
3 Szolgáltatások
4 Visszaigazolás

In Gyógyító hétköznapok

A csomag kizárólag TB által támogatott gyógykezelések igénybevétele esetén rendelhető, vasárnaptól csütörtökig vagy hétfőtől péntekig, tehát szobánként legalább egy személynek részt kell venni a kezeléseken! A négy napi kezelési csomag orvosi vizsgálattal összesen 6.000 Ft/*, amiért igényeihez mérten akár napi három kezelést is kaphat.
*A Hungarospa Zrt mindenkori árainak megfelelően , az esetleges árváltozásért a szálloda nem vállal felelősséget.
A gyógykezelések igénybevételéhez beutaló NEM kell. Kizárólag TAJ-kártya és lakcímkártya szükséges.

Ár tartalmazza
A csomag kizárólag TB által támogatott gyógykezelések igénybevétele esetén rendelhető, vasárnaptól csütörtökig vagy hétfőtől péntekig, tehát szobánként legalább egy személynek részt kell venni a kezeléseken! A négy napi kezelési csomag orvosi vizsgálattal összesen 5.200 Ft/fő*, amiért igényeihez mérten akár napi három kezelést is kaphat.
*A Hungarospa Zrt mindenkori árainak megfelelően , az esetleges árváltozásért a szálloda nem vállal felelősséget.

A csomag tartalma: szállás, üdvözlő ital, félpanzió (svéd-asztalos reggeli és menüválasztásos vacsora) ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, a szálloda szaunájának használata, a Hotel Aurum wellness és termál részlegének korlátlan igénybevétele és az ingyenes városi gyógyfürdő-belépő (aki kezelést vesz igénybe) a kezelések napjaira.
Standard szoba
31 600 Ft / fő / 4 éjszaka
warning
ÖsszehasonlításX
Mutat
Kérem várjon

Kérem várjon